ADEVĂRURI despre gestionarea situației animalelor fără stăpân

Costurile cu salariile angajaților serviciului și celelalte cheltuieli de funcționare sunt suportate de către TOATE cele 52 de primării din județ.

37

Problema animalelor fără stăpân este gestionată integrat la nivelul județului Hunedoara de o asociație de drept public, denumită ADI ”Serviciul Județean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân”.

Această asociație este formată în prezent din 52 de membri cu drepturi egale, și anume majoritatea primăriilor de municipii, orașe și comune din județul Hunedoara.

În cadrul ADI ”Serviciul Județean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân”, cei 52 de membri au votat o cotizație de 11 lei/persoană/an pentru funcționarea serviciului, cotizație ce va fi suportată din BUGETELE LOCALE ALE PRIMĂRIILOR.

CETĂȚENII DEVEI NU VOR PLĂTI NICIO TAXĂ ÎN PLUS PENTRU ACEST SERVICIU!

Tot în cadrul ADI ”Serviciul Județean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân”, cei 52 de membri au stabilit o organigramă a serviciului LA NIVEL DE JUDEȚ.

Costurile cu salariile angajaților serviciului și celelalte cheltuieli de funcționare sunt suportate de către TOATE cele 52 de primării din județ.

Din cei 52 de membri, până în prezent 51 de membri au votat deja, în ședințele de Consiliu Local, cotizația de 11 lei/persoană/an pentru funcționarea serviciului.

Primăria Deva va supune miercuri, 27 mai, în ședința Consiliului Local, aprobarea cotizației anuale, la nivelul convenit în ADI ”Serviciul Județean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân” și votat de către toate celelalte 51 de primării, în ședințele de Consiliu Local.

Sursa Primăria Municipiului Deva

Publică GRATIS știrea ta!