Ce semnifică visul tău?

Te-ai întrebat vreodată ce semnifică visul tău? Dacă este o avertizare?

64
https://hunedoarasuntemnoi.ro/sitenou/wp-content/uploads/2019/03/30064188069a7d2499c44d2d8d15163f.jpg
sursa pinterest

Te-ai întrebat vreodată ce semnifică visul tău? Dacă este o avertizare? Astăzi vă voi spune câteva vise și semnificațiile acestora.

Unele vise ni le explicăm ca urmări ale unor experiențe mai mult sau mai puțin marcante din timpul unei zile, în timp ce altor vise ne este imposibil să le identificăm sursa și/sau să le asociem cu diferite simboluri.

Șarpele este cel mai des întâlnit în vis.

Acest vis simbolizează trădare, din parte unei persoane la care te aștepți mai puțin, mai poate semnifica și nefericire în dragoste sau pericol în sănătate.

Dacă călcați pe capul unui șarpe o să îi învingeți pe dușmanii voștri.

În tradiția italiană a tălmăcirii viselor, a visa sânge de om este semn de succes.

Dacă o femeie se va visa în haine pătate cu sânge va avea necazuri cu ceilalți din jurul său. Dacă ne visăm sângerând vom avea probleme în viața de zi cu zi, poate apărea o boală.

Ai visat o pisică? Ce poate însemna?

sursa pinterest

Atunci când în vis apare o pisică agresivă înseamnă că îți lipsește sentimentul de duioșie. Dacă pisica miaună înseamnă că prietenii te vorbesc pe la spate. Dacă pisica stă cuminte sau doarme, acest lucru, sugerează că vei avea noroc în relația cu persoanele de sex opus.

Străini care interpretează anumite roluri.

Visele noastre sunt adesea populate de străini care interpretează anumite roluri, bine definite, dar care, deși poate e greu de crezut, nu sunt invenții ale minții noastre, acele figuri sunt figuri reale ale unor oameni reali, pe care i-am întâlnit pe parcursul vieții, dar pe care este posibil să nu le mai recunoaștem și de care nu ne mai amintim.

La cinci minute dupa ce un om se trezește, el a uitat deja jumătate din ce a visat. După zece minute, 90% din amintirea visului a dispărut.

Curiozitatea zilei: Reiese, din unele studii, că nu mai puțin de 12% dintre oamenii văzători visează exclusiv în alb și negru.

Întrebarea zilei: Care a fost cel mai ciudat vis al tău?

Publică GRATIS știrea ta!