După un festin îmbelşugat în preparate culinare, suntem gata să reducem numărul caloriilor şi să ne detoxificăm organismul.
Mancare de legume: usor de preparat, usor de digerat
1 dovlecel decojit, curat de seminte si feliat cu cubulete mici;
1 ceapa mica taiata cubulete;
2 morcovi mari taiati cubulete (se taie in jumatati pe lungime, iar apoi jumatatile se taie cubulete);
3 catei de usturoi, tocati marunt;
6 cani de apa;
500 g de cartofi mici, taiati in jumatati;
2 radacini de telina, taiate cubulete;
8 ciuperci normale, foliate in jumatati;
2 linguri de bulion;
Preparare:
Puneti toate ingredientele intr-o oala mare si puneti-o la foc. Cand au inceput sa fiarba, reduceti focul si lasati-le la foc reduc timp de 25 minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Poftă bună.