Manualele 3D și instrumentele interactive pentru lecții la distanță

Accesul la peste 1200 de animații 3D în premieră în România, sute de videoclipuri educaționale, instrumente și jocuri educaționale în limba română

79

Editura Didactică şi Pedagogică #EDP, EduMagic și Mozaik Education, cu sprijinul Ministerul Educației și Cercetării, invită cadrele didactice să participe la evenimentul-premieră națională „Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță”.

Evenimentul va avea loc în data de 26 mai 2020 , între orele 16:00-18:00.

Accesul se realizează pe baza înscrierii prealabile, până luni, 25 mai 2020 , ora 12:00.

Obiectivele evenimentului:

  • furnizarea de conținut educațional
  • oferirea unui training tuturor cadrelor didactice din România care își doresc să își perfecționeze modul de predare, prin tehnologii ușor de folosit și foarte atractive pentru elevi.

Pentru prima dată în România sunt prezentate modalități simple prin intermediul cărora cadrele didactice pot utiliza gratuit conținutul educațional al manualelor Editurii Didactice și Pedagogice, în format digital, utilizând platforma de creare a lecțiilor digitale-interactive – #mozaBook.

Astfel, cadrele didactice beneficiază atât de conținutul cu care sunt obișnuiți, precum și de accesul la peste 1200 de animații 3D în premieră în România, sute de videoclipuri educaționale, instrumente și jocuri educaționale în limba română.

Surpriza cea mai mare vine chiar din faptul că pot personaliza complet manualele Editurii Didactice și Pedagogice cu resursele spectaculoase din mozaBook, dar și cu propriile resurse.

Cadrele didactice pot participa de oriunde, din fața laptopurilor, calculatoarelor sau telefoanelor. Cursul se desfășoară în format #WEBINAR și va fi transmis online.

Mai multe detalii regăsiți pe site-ul oficial al Editurii Didactice și Pedagogice – www.edituradp.ro.

Sursa Ministerul Educației și Cercetării

Publică GRATIS știrea ta!