Palatul Administrativ al Judeţului Hunedoara, solicitat de Primăria Deva

279
https://hunedoarasuntemnoi.ro/palatul-administrativ-al-judetului-hunedoara-solicitat-de-primaria-deva/

Palatul Administrativ al Judeţului Hunedoara a fost abandonat de autorităţile judeţene înainte de finalizarea lucrărilor. Este vorba de un obiectiv considerat în anii 90 drept alternativă la sediile vechi ale instituţiilor care reprezintă judeţul.

Patru investitori au fost implicaţi în acest proiect imobiliar: Instituţia Prefectului – Hunedoara, Consiliul Judeţean Hunedoara, Direcţia Judeţeană de Statistică Hunedoara şi Primăria Municipiului Deva.

Primăria Deva intenţionează să finalizeze lucrările la acest obiectiv, urmând ca ulterior să „creeze o zonă de IT cu adevărat profesionistă, în care tinerii deveni şi nu numai să poată să desfăşoare activităţi pe acest segment” , a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Primăria Deva intenţionează să creeze peste 30 de locuri de parcare în zona Palatului Administrativ, odată cu finalizarea lucrărilor, o zonă verde şi un trotuar nou.

Acest demers are la bază, intenţia de relocare a activităţii, exprimată de câteva firme de IT care astăzi îşi desfăşoară activitatea la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Publică GRATIS știrea ta!