Participa GRATUIT la cursurile on-line organizate de APSAP

15 sesiuni de perfecționare derulate on-line prin intermediul platformei ZOOM, unde veți putea lămuri punctual, alături de cei mai buni specialiști din sectorul public, problemele cu care vă confruntați în activitatea curentă.

384
Participa GRATUIT la cursurile on-line organizate de APSAP

Centrul de Formare APSAP este o organizație neguvernamentală al cărei scop este acela de a sprijini formarea profesională a funcționarilor publici și a personalului contractual din administrația publică.

Centrul de Formare APSAP, furnizor de formare profesională cu peste 14 ani de experiență în sectorul public, vă invită să participați la 15 sesiuni de perfecționare derulate on-line prin intermediul platformei ZOOM, unde veți putea lămuri punctual, alături de cei mai buni specialiști din sectorul public, problemele cu care vă confruntați în activitatea curentă.

Cursurile vor fi interactive, cu exemple practice, prezentări, exerciții, materiale suport actualizate la zi și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Participarea la cursurile on-line este GRATUITĂ și nu există o limitare a numărului de locuri. Opțional, la cerere, se poate elibera un certificat de participare (recunoscut la nivel național, în conformitate cu Codul Administrativ) având un număr de 6 ore pentru fiecare curs on-line în parte.

Participarea se face în urma completării fișei individuale de inscriere. Fișa, după ce a fost completată, semnată și aprobată, se trimite la numărul de fax: 021.569.61.26 sau prin e-mail pe adresa: secretariat@cursuri-functionari.ro.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE: privind tematicile cursurilor, organizarea şi desfășurarea programelor de perfecționare se pot obține de la:

• doamna Cristina LAZĂR (Coordonator Programe – APSAP): 0723.124.567;

Publică GRATIS știrea ta!