Petiţie către Guvernul României

Salariaţii termocentralei Mintia acuză faptul că patrimoniul termocentralei, patrimoniul iniţial, existent la data intrării termocentralei în Complexul Energetic Hunedoara, se diminuează într-un ritm accelerat.

1051

Complexul Energetic Hunedoara în umbra unui nou scandal, cu noi acuzaţii. De această dată salariaţii termocentralei Mintia acuză faptul că patrimoniul termocentralei, patrimoniul iniţial, existent la data intrării termocentralei în Complexul Energetic Hunedoara, se diminuează într-un ritm accelerat.

Termocentrala Mintia riscă să iasă din Complexul Energetic Hunedoara cu buzunarele goale

Având în vedere lipsa de reacţie a sindicatului care reprezintă salariaţii secţiei Combustibil, a cărei instalaţii au fost înstrăinate în scopul tăierii la fier vechi, ne vedem obligaţi să luăm atitudine şi să apărăm bunurile termocentralei, pentru ca acestea să fie folosite ca un întreg după darea în plată a acesteia.

Este regretabil faptul că o parte a salariaţilor asistă indiferenţi la distrugerea instalaţiilor, girând alături de „sindicatul de casă” demersul administraţiei de a opri termocentrala.

Semnează PETIŢIA pentru apărarea patrimoniului  Termocentralei Mintia!


, declară Cristian IŞTOC– preşedintele Sindicatului SOLIDARITATEA HUNEDOARA

ATENŢIE

PETIŢIA se poate semna la sediul SINDICATULUI SOLIDARITATEA HUNEDOARA

PETIŢIE către Guvernul României

Ca urmare a repetatelor derapaje şi încercări din ultima perioadă ale unor structuri de conducere din cadrul S CEH S.A. de a devaliza activul patrimonial al ELECTROCENTRALE DEVA, în interiorul procesului de separare/divizare, având ca scop decapitalizarea încă de la început a  acestei entităţi, vă notificăm asupra unor condiţii pe care le considerăm esenţiale şi obligatorii, pe care le susţinem cu tărie, solicitând din partea dumneavoastră formularea unei poziţii oficial asumate, în vederea stopării acestor practici ilegale şi imorale.

Noi salariaţii din cadrul SUCURSALEI ELECTROCENTRALE DEVA luăm poziţie fermă şi susţinem conexat cu prevederile HG 1023/12.10.2011 şi statutul iniţial al societăţii S CEH S.A., care are la bază în ceea ce priveşte activul patrimonial, protocoale de predare-preluare, ca activele cedate iniţial la fuziune şi ulterior în timp, aparţinând de drept ELECTROCENTRALE DEVA, să revină în patrimoniul acesteia, astfel încât bunurile proprietate publică, să facă baza corectă a valorii patrimoniale şi a capitalului entităţii ce se va crea.

Publică GRATIS știrea ta!