Puterea cetățeanului, chiar și după ce i-au furat votul

Fii cetățean, nu ignorant

67

Majoritatea cetățenilor nu-și dau seama cât de mare e puterea lor dacă sunt uniți și dacă ar vrea să pună piciorul în prag atunci când pe masa consilierilor locali ”tronează” câte un proiect de hotărâre supus aprobării care chiar ar putea fi considerat nesimțit.

Majoritatea cetățenilor nu realizează cât de mare e puterea lor, prin simpla prezență, dacă ar participa la ședințele de Consiliul Local, când consilierii locali minoritari ar vrea să ceară, spre exemplu, micșorarea taxelor locale.

Prezența cetățenilor în sala de ședințe ar avea un impact extraordinar atât asupra primarului cât și asupra acelor consilieri care ar trebui să pună întrebările adecvate și să decidă corect pentru cei care i-au ales să stea pe acele scaune.

Cetățenii își pot exprima punctele de vedere cu privire la subiectele aflate în dezbatere, cele care vizează în mod direct și chiar indirect portofelele cetățenilor sau visteria comunității.

Vin alegerile și vă vor suci, din nou, mințile cu diverse minciuni. Se vor lăuda cât au fost ei de vocali și de implicați, însă noi, vom fi tot aici, vom scrie și vă vom reamintii…

Publică GRATIS știrea ta!