Tăuții Măgherăuș și împrejurimile sale

97

Odată ajunși aici, veți fi întâmpinați de peisaje încântătoare, dar și de frumusețea stilului unic maramureșean.

Una dintre activitățile de care vă puteți bucura este echitația! Serviciile oferite, precum cursurile sau taberele de călărit, hipoterapia sau turismul ecvestru, sunt adresate atât adulților, cât și celor mici.

O altă experiență, în mijlocul naturii, ar putea fi o călătorie pe malul Lacului Nistru. Înconjurat de pădure, este un loc destinat atât pescarilor, cât și persoanelor dornice de liniște și relaxare.

În Tăuții Măgherăuș puteți vizita și Muzeul „Acasă” – o mostră de autentic românesc, cu specific local. În fapt, vorbim despre o gospodărie țărănească integrală, veche de peste 300 de ani, originară din Bozânta Mare.

De asemenea, nu ezitați să mergeți în plimbare și la centrul de permacultură Baza Ulmu, un loc care vă poate deconecta de la agitația cotidiană, oferindu-vă doar ritmul naturii.

Tăuții Măgherăuș este Destinație Europeană de Excelență, fiind premiat cu locul I 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑢𝑟𝑖𝑠𝑚𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑠̦𝑖 𝑟𝑒𝑙𝑎𝑥𝑎𝑟𝑒 (anul 2019). Aici veți găsi și cel mai modern SPA din zonă!

Tautii Măgherăuș is our newest #EDENEurope winner from Romania! It features beautiful hiking trials🌳, horseback riding🐎,…

Publicată de EU Internal Market, Industry, Entrepreneurship & SMEs pe Joi, 17 septembrie 2020

Sursa Ministerul Turismului

Publică GRATIS știrea ta!