TrashOut cel mai recent proiect Let’s Do It, Romania!

Aplicația este foarte ușor de utilizat. După instalare, atunci când vedeți deșeuri depozitate în natură, apăsați pe butonul plus sau report, faceți o poză și completetați detaliile legate de locația exactă, mărimea și tipul deșeurilor.

120
trashout

Conceptul este unul simplu- cu ajutorul voluntarilor și a platformei 4B se menține o legatură cu autoritățile locale pentru a curăța zonele din natură ce prezintă deșeuri.

Platforma 4B are scopul de a transmite informații primăriilor cu privire la depozitele ilegale de deșeuri din întreaga țară. Prin platformă sunt furnizate detalii precum:

  • coordonate ale zonei în cauză,
  • fotografii care ilustrează cantitatea de deșeuri ce necesită a fi colectată.

Datele referitoare la aceste zone sunt colectate din aplicația TrashOut și validate de o echipă de voluntari Let’s Do It, Romania!. Platforma generează și trimite automat către autoritățile responsabile prin email și fax o sesizare referitoare la zona în care au fost identificate deșeuri în natură, iar acestea au un termen de 30 de zile pentru a curăța zona.

Cel mai important rol în această misiune este jucat de utilizatorii aplicației TrashOut!

Dacă nu sunt raportate aceste situații, noi nu avem ce curăța. Vă încurajăm să vă alăturați inițiativei și să vă instalați aplicația TrashOut disponibilă în App Store: https://apps.apple.com/ro/app/trashout/id501471692 și Magazin Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.trashout . Astfel puteți raporta zonele cu deșeuri pe care le observați – Sandra Tănăsescu, echipa Let’s Do It, Romania!

Aplicația este foarte ușor de utilizat. După instalare, atunci când vedeți deșeuri depozitate în natură, apăsați pe butonul plus sau report, faceți o poză și completetați detaliile legate de locația exactă, mărimea și tipul deșeurilor. Astfel, se identifică toate zonele cu deșeuri din țară și se sesizează autoritățile responsabile.

Publică GRATIS știrea ta!