Sabotarea termocentralei Mintia – Deva din interiorul CEH

22.000 de suflete condamnate de niște minți „sclipitoare” să sufere de frig și să se spele, ca pe vremea bunicii, la lighean

84

De la: Marcel Banu
Subiect: Sabotarea termocentralei Mintia – Deva din interiorul CEH

Cum e posibil, dle Cristian Roșu, administrator special CEH, să faceți afirmații total aiurea cu privire la oprirea termocentralei Mintia – Deva.

De ce nu arătați pricipalul motiv al opririi: incompetența administrativă, atît a dvs cît și a directorului general al CEH, dl Dioane Samuel, în a aproviziona sistematic cu cărbune termocentrala ?

De ce nu recunoașteți că, în toată perioada cît ați fost și încă sînteți administrator special nu ați solicitat guvernului bani pentru investiții în minerit, pentru modernizări ?

„Consumul mare de gaz care trebuie folosit pentru a compensa acest cărbune…”

Care cărbune, dle Cristian Roșu, cel de la Voievozi, pămîntul de flori care nu arde și care este băgat pe gîtul termocentralei Mintia – Deva prin afaceri mai mult decît păguboase ale PNL Hunedoara și PNL Bihor ? Cine este în spatele acestei afaceri ?

Din cauza adaosului exagerat de mare de gaz am avut plăți de salarii întîrziate în octombrie și noiembrie… Nu răspunde nimeni pentru asta ?

„Tehnologia destul de veche și defectele care le întîmpinăm la morile și cazanele de la Mintia…”

Păi bine dle Cristian Roșu, nu asta v-am cerut în septembrie 2020, bani pentru piese, pentru materiale, pentru reparații ? Nu cîrpelile ce se fac acum ! De ce nu ați intervenit la ministerul PNL-ist al Energiei să vireze bani pentru reparații ? Pentru ce vă luați salariul de 30.00 euro lunar ?

V-ați gîndit cu specialiștii, care specialiști, să opriți în plină iarnă termocentrala Mintia – Deva și implicit agentul termic pentru 4.700 de apartamente, 22.000 de suflete condamnate de niște minți „sclipitoare” să sufere de frig și să se spele, ca pe vremea bunicii, la lighean ?

Cine și ce v-a oprit să solicitați accesarea fondului de rezervă conform legii 82/’92 pentru realizarea stocului de cărbune la termocentrala Mintia – Deva încă din septembrie 2020 ?

Există cărbune la Constanța – Agigea din 2018 ce abia așteaptă să ajungă la Mintia !

Ce interese sau ale cui interese le urmăriți prin, efectiv, sabotarea sistematică în funcționarea termocentralei Mintia ?

Nu vă dați seama că prin inactivitatea dvs periclitați aportul termocentralei Mintia în SEN, contribuind astfel la dezechilibre în sistem ?

Dovada ?

Notificarea Transelectrica cu privire la iminenta scoatere a termocentralei din sistem pentru inconsecvența în funcționare !

Cîte opriri ale termocentralei din lipsa cărbunelui s-au produs doar de cînd sînteți dvs administrator special al CEH în perioada 2019 – 2021 ?

Cine este responsabil, cine răspunde, cum răspunde ?

Cine este responsabil, cine răspunde, cum răspunde ? Doar un simplu chestionar ? Nu ne satisface asta și v-o scriu ca un utilizator al sistemului centralizat de termoficare: m-ați condamnat, pe mine și cei 22.000 de deveni, să răbdăm frigul iernii nu doar accidental, o dată, ci de mai bine de zece ori în trei ani de incompetența dvs și a directorului general CEH Samuel Dioane. Vă încasați banii nemeritat !

Ar fi cazul unor demisii cu răspundere penală pentru condamnarea cetățenilor unui oraș de a răbda frigul și de a se spăla ca pe vremea bunicii !

Să nu amintesc de copii care trebuie să rabde frigul din sălile de clasă ! De bătrînii neajutorați care, dintr-o pensie nenorocită, trebuie să se încălzească electric, cu aeroterme sau calorifere electrice ? Pe ei cine-i despăgubește pentru incompetența și indolența dvs ?

Cu stimă, același electrician PRAM de la termocentrala Mintia – Deva, sătul de a răbda frigul din apartament, Marcel Banu

P.S. Dle, Cristian Roșu, picioarele-n partea dorsală le luăm noi, energeticienii…


Acest email a fost trimis printr-un formular de contact pe HUNEDOARA suntem NOI (https://hunedoarasuntemnoi.ro)

Deva în frig de 7 zile

Oprirea termocentralei Mintia, din lipsă de cărbune, în plină pandemie și în condiții grele de iarnă, lăsând populația orașului Deva în frig și fără apă caldă a provocat reacții pe rețelele de socializare.

Decizia de a livra tot cărbunele, extras de minele din Valea Jiului, doar la termocentrala Paroșeni lăsând în continuare populația Devei în frig fără posibilitatea de repornire a termocentralei a accentuat starea de nervozitate a locuitorilor.

Pentru a combate întoxicarea lansată de conducerea S. CEH S.A. până la nivel de minister, prin care se încearcă în mod fals motivarea necesităţii pornirii Termocentralei Paroşeni în detrimentul Termocentralei Mintia, vă prezentăm o simulare de venituri care pot fi realizate de cele două centrale.

Publică GRATIS știrea ta!