Diplome de excelență pentru echipa militara SJU Deva

Reprezentanții Primăriei Deva și ai Prefecturii Județului Hunedoara, au avut o întrevedere cu echipa militară care a coordonat activitatea Spitalului Județean de Urgență Deva, pe timpul crizei generate de COVID-19

48

Reprezentanții Primăriei Deva și ai Prefecturii Județului Hunedoara, au avut o întrevedere cu echipa militară care a coordonat activitatea Spitalului Județean de Urgență Deva, pe timpul crizei generate de COVID-19.

Diplome de excelență

Le-au fost acordat diplome de excelență în semn de aleasă prețuire și recunoștință pentru modul deosebit și profesionalismul cu care au gestionat situația Spitalului Județean de Urgență Deva, celor patru militari: Locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager, Maior medic Țambrea Bogdan Ion – director medical, Locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ și Locotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofițer de stat major.

Acești oameni s-au descurcat admirabil. Au luat cele mai bune decizii, au repus pe picioare spitalul, au creat circuitele necesare și au implementat cu succes toate protocoalele și procedurile pentru siguranța personalului medical și a pacienților. Niciun cadru medical nu s-a mai infectat cu COVID-19, iar numărul externărilor pacienților este acum mai mare decât cel al internărilor. Medicii militari mi-au spus că au vindecat și persoane vârstnice care au fost externate și se află deja acasă. Primăria Municipiului Deva a sprijinit în această perioadă cu tot ce a putut spitalul. Dacă colaborezi găsești soluții la toate problemele. În numele meu și al devenilor, mulțumesc echipei militare, cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Deva pentru devotamentul și implicarea de care au dat dovadă. Cuvintele sunt prea puține pentru a aprecia cu adevărat munca depusă de acești oameni. Ei, cei din linia întâi, sunt eroii noștri! Nicolae-Florin OANCEA – Primarul Municipiului Deva

Noua cconducere a SJU Deva

Începând de astăzi, 7 mai 2020, Spitalul Județean de Urgență Deva are o nouă conducere. În funcția de manager interimar al S.J.U. Deva a fost numită d-na dr. GLODEAN – ONESCU BIANCA iar în funcția de director medical interimar a fost numit dl. dr. BLENDEA MARIUS.

Numirile au fost emise potrivit ordinelor nr. 582/07.05.2020 și 580/07.05.2020, transmise de Ministerul Sănătății și semnate de dl. ministru Nelu Tătaru.





Publică GRATIS știrea ta!