Acasă Actualități „HUNEDOARA AJUTĂ”

„HUNEDOARA AJUTĂ”

Ajută-ţi semenii să treacă peste această iarnă.

1136

Asociaţia „HUNEDOARA suntem Noi” aduce la cunoştinţa hunedorenilor, situaţia deosebit de grea în care se află peste 2000 de familii din municipiul Deva care nu au căldură în case.

Indiferenţa autorităţilor locale şi centrale vizavi de sistarea livrării agentului termic către populaţie şi instituţiile şcolare din municipiul Deva fără a oferi o alternativă, a pus în dificultate foarte multe persoane. Promisiunile autorităţilor locale au urmărit doar pacea socială prin acceptarea unei stări de fapt.

Soluţiile autorităţilor locale au întârziat să apară, însă iarna a venit conform calendarului, umbrind bucuria copiilor rămaşi în case fără căldură, a părinţilor cu venituri mici care vor fi nevoiţi să aleagă între plata facturilor tot mai mari şi cumpărarea unor cadouri pentru cei mici.

Facem un apel pe această cale către toţi cei cu dare de mână şi suflet mare, să ajute aceste familii, să le ofere un ajutor financiar care să le permită montarea unor instalaţii de caldură şi apă caldă.

Mai multe gesturi mici pot ajuta foarte mult o familie, mai multe donaţii pot aduce bucurie în casele celor aflaţi în nevoie, mai multă căldură sufletească poate face sărbătoarea Crăciunului o normalitate şi pentru cei nevoiaşi.

DONEAZĂ ŞI TU!

Această campanie civică va continua cu propuneri adresate autorităţilor locale prin care vom cere modernizarea sistemului public de termoficare folosind fonduri europene, totul pentru a oferi devenilor agent termic la preţuri reduse, totul pentru confortul căminelor.