Viceprimarul Devei Răzvan Mareş intenţionează să susţină, începând cu luna aprilie, audienţe în aer liber, la un birou improvizat, pe care îl va muta în diferite locuri din Deva.

Iniţiativa are ca scop îmbunătăţirea comunicării dintre administraţie şi cetăţeni şi se doreşte a fi încă un pas în construirea încrederii oamenilor în instituţia publică.

„Sunt destui oameni care, pur şi simplu, nu au timp să vină la Primărie, să-şi rezolve problemele. Iar alţii, poate nu au destul curaj. O să vină Primăria la ei! Dar nu venim la o simplă întâlnire. Venim cu masă, cu scaune şi cu registrul de audienţe. Ascultăm întrebările oamenilor şi le oferim răspunsurile. Încercăm astfel să reducem timpul de soluţionare a problemelor pe care cetăţenii le consideră importante. În fond, avem o obligaţie morală de a comunica direct cu oamenii şi de a le oferi infomaţiile de care au nevoie – pentru că informaţia le va permite să aprecieze în cunoştinţă de cauză acţiunile administraţiei şi să participe în mod avizat la luarea deciziilor care îi privesc”, a explicat viceprimarul Răzvan Mareş, printr-un comunicat de presă.

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş va fi însoţit de şefi ai serviciilor şi direcţiilor de specialitate ale Primăriei şi de consilieri locali, pentru a putea oferi răspunsuri punctuale la problemele aduse în discuţie de cetăţeni.

Publică GRATIS știrea ta!