Scrisoare deschisă dlui prefect de Hunedoara, Vasilică Potecă

82

Așa cum v-am obișnuit, cei care vor să-și publice impresiile, ideile, gândurile, sugestiile, etc., în mod gratuit, pot face acest lucru prin intermediul paginii scrisori de la cititori.

Am primit pe e-mail urmatoarea scrisoare:

Deva, 14 august 2020

Scrisoare deschisă dlui Prefect al județului Hunedoara, dl Vasilică Potecă,

Stimate dle prefect, numele meu este Marcel Banu, angajat la Complexul Energetic Hunedoara, termocentrala Mintia, v-am ratat prezența la protestul de la termocentrală, atunci cînd promiteați cu mare aplomb și cu mîna pe inimă, o inimă haină, plata restanțelor către angajații CEH, termenul limită fiind sfîrșitul lunii iulie 2020. Menționez anul pentru a nu se creea confuzii.

Iacătă, ne aflăm în luna august, la mijlocul ei, și nu doar că nu s-au plătit restanțele promise, conform promisiunii dar nu s-au plătit nici măcar salariile.

E drept, în CCM și CIM este stipulată data de 15 și 30 ale fiecărei luni dar, o tradiție de ani de zile, zice că dacă data plăților pică în zi de sîmbătă, plățile se efectuează vineri sau dacă pică duminică plățile se vor face luni.

Azi e vineri, 14 august, sîmbătă e 15 august și Sfînta Maria și noi nu ne-am luat banii. Bani munciți !

Păi ce facem domnule prefect, doar promisiuni electorale ?

De mîine eu voi fi în concediu de odihnă dar, în urma situației create voi fi în concediu de stres din cauza lipsei banilor, a întîrzierii plăților și neplata restanțelor promise…

Unde și cu ce bani să merg dacă nu s-au efectuat plățile conform angajamentelor asumate prin semnături de către administrația CEH, ca să nu mai pomenesc de restanțe !

Cu stimă, Marcel

P.S. Sincer, nu mă interesează din ce formațiune politică faceți parte, în treizeci de ani mi-am data seama că toți sînteți o apă și-un pămînt: sînteți buni doar la promisiuni ! Electorale.

Publică GRATIS știrea ta!