Ajutor umanitar pentru Florin multiplu campion național, european și mondial

Florin a reprezentat România cu onoare și mândrie, palmaresul său de medalii fiind unul impresionant, decorat de Familia Regală a României și de Federația Română de Karate Tradițional

304

El este Florin Muresan, născut în Hunedoara, membru al lotului național de Karate Tradițional, multiplu campion național, european și mondial, inspector în cadrul structurii SASS aparținând Penitenciarului Arad.

De peste 20 de ani practicant de karate tradițional, Florin a reprezentat România cu onoare și mândrie, palmaresul său de medalii fiind unul impresionant, decorat de Familia Regală a României și de Federația Română de Karate Tradițional, cu un suflet de o bunătate ieșită din comun, o persoană pentru care nimic nu a fost niciodată imposibil.

În urma unui accident nefericit a suferit o fractură de coloană cervicală (vertebrele C6, C7).

Facem un apel catre cei ce ne pot ajuta în demersul nostru de a strange banii necesari operațiilor și tratamentelor prin care acesta urmează să treacă în lungul proces de recuperare ce îl așteaptă!

Conturile sunt:

  • LEI: RO90BTRLRONCRT0125847001
  • EURO: RO40BTRLEURCRT0125847001
  • Titular cont: Muresan Florin Paul

Banii strânși vor fi folosiți pentru costurile operației, spitalizării și recuperării. Toți cei care vreți să faceți un gest frumos sunteți rugați să transferați orice sumă, oricât de mică. Fiecare leu adunat poate să însemne o șansă pentru Florin. De asemenea, orice share la acestă postare este de ajutor.

Sa ii transmitem cu totii un gand bun si insanatosire grabnica!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federaţiei.

FOTO: Facebook

Publică GRATIS știrea ta!