Încep lucrările la pista de atletism de la Stadionul Cetate Deva

Pista este prevăzută cu 8 culoare de alergare. În spatele porților de fotbal vor fi amenajate opt sectoare speciale de atletism – aruncare cu sulița, aruncarea greutății, groapă cu nisip, săritura cu prăjina, alergare, săritură în lungime și triplusalt

134

S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor la pista de atletism amplasată în incinta Stadionului Cetate Deva. Lucrările efective vor începe luni, 15 iunie 2020.

Pista este prevăzută cu 8 culoare de alergare. În spatele porților de fotbal vor fi amenajate opt sectoare speciale de atletism – aruncare cu sulița, aruncarea greutății, groapă cu nisip, săritura cu prăjina, alergare, săritură în lungime și triplusalt etc.

Pista de atletism va fi pavimentată cu un material de ultimă generație (Mondo Sport Flex).

Construcția va respecta toate prevederile Federației Internaționale de Atletism (IAAF) cu referire la suprafețele de concurs (dimensiuni, calitate material, număr discipline) și va fi omologată pentru concursuri naționale și internaționale.

Valoarea lucrărilor este de 5.008.210,75 lei.

Vom avea cea mai modernă pistă de atletism din România unde vom organiza competiții naționale și internaționale. Deva poate deveni un pol al atletismului românesc și internațional! – Nicolae Florin Oancea – primarul Municipiului Deva

Sursa Primăria Municipiului Deva

Publică GRATIS știrea ta!