Atleţii reprezentând cluburile din Deva s-au întors de la aceste Naţionale cu opt medalii, dintre care două de aur

Campionatele Naționale de la Pitești au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, competiția a fost găzduită de stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti

Întrecerea rezervată atât atleţilor seniori cât şi celor de la tineret a adunat la start 377 de sportivi – 157 atlete şi 220 atleţi – de la 99 de cluburi din ţară.

Atleţii din Deva s-au întors  cu opt medalii, respectiv două de aur, trei de argint şi trei de bronz.

Florentina Marincu Iuşco, sportiva de la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva , este pregătită de antrenorul Nicolae Alexe, a concurat în proba de săritură în lungime şi în cea de 100 metri plat. A alergat  în seriile probei de 100 metri, unde a scos un 11.55 secunde, apoi în finală unde a ocupat locul 2 cu 11.69 secunde  şi a obţinut medalia de argint. A urmat proba ei favorită, cea de săritură în lungime, unde a terminat  pe locul 2, cu o săritură de 6.48 metri.

Răzvan Deliu, atlet legitimat la Sport Club Municipal Deva, s-a impus  în proba de săritură cu prăjina, cu  4.80 metri.

Antonia Irimia de la SCM Deva a cucerit două medalii, una de bronz la senioare şi una de argint la tineret, cu o săritură de 3.80 metri.

Denisa Bota, legitimată la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, a ocupat locul 3 în cursa de 10.000 metri la categoria tineret, obţinând medalia de bronz.

Claudia Maria Florea, de la Sport Club Municipal Deva a cucerit o medalie de bronz în proba feminină de 800 metri.

Georgiana Timu, sportivă  la CNS Cetate Deva încă junioară, a terminat pe locul 9 în clasementul general al senioarelor la săritura în lungime.

 

 

Publică GRATIS știrea ta!