HUNEDOARA suntem NOI, astăzi despre antreprenori tineri din județul Hunedoara.

Doi tineri din județul Hunedoara, au pus bazele unei afaceri care astăzi le ocupă cea mai mare parte din timp. Totul a pornit cu o idee, desprinsă din multe alte idei, astfel s-a născut IdeiTăiate.

Dacă IdeiTăiate nu vă spune nimic, vom încerca să vă dezvăluim în aceste rânduri ce se găsește în spatele acestui nume.

Astăzi echipa IdeiTăiate

Echipa IdeiTăiate, o echipă tânăra cu mare potențial pe un segment de nișă care are cerere surprinzător de mare, este alcătuită din Raul Maier și Robert Militaru. Cei doi tineri hunedoreni au achiziționat un laser CNC cu ajutorul căruia prelucrează produse finite din lemn.

Încet dar sigur, tinerii din județul Hunedoara, descoperă tainele antreprenoriatului testând piața de cerere și ofertă prin diferite servicii.

” Prelucrăm de la lucruri mărunte ( cocarde, mărturii) până la lucruri mai mari ( reclame pentru firme, scări din lemn ornamentale). În meseria noastră suntem limitaţi de propria imaginaţie, facem creații din ideile noastre dar ne și inspirăm din creațiile altora sau ideile clienţilor noştrii. Suntem deschiși la orice proiect și încercăm tot timpul să ne depățim limitele. Ca şi plan de viitor, ne dorim să ne extindem activitatea prin achiziţionarea altor utilaje care ne-ar ajuta la crearea mai multor tipuri de produse cu o paletă mai largă în ceea ce privește dimensiunea. ”

, Echipa IdeiTăiate.

Prin pasiune, dăruire și multă muncă, echipa IdeiTăiate a realizat produse extraordinare, acestea se pot admira  atât pe facebook IdeiTaiate cât și pe site-ul www.ideitaiate.com.

Idei Tăiate

Debităm și gravăm cu tehnologie laser modele proprii sau modele solicitate de clienți.

 

Galerie foto

Parte din proiectele finalizate de către echipa IdeiTăiate

 

Publică GRATIS știrea ta!