Mașină în flăcări

Prima impresie, primul gând al locatarilor din zona blocului 23, strada minerului din Deva, a fost că cineva nu poate ieși din parcare și încearcă astfel să atragă atenția celui care a blocat accesul în zonă.

133
masina-in-flacari

Liniștea zilei de duminică a fost spulberată în jurul orei 16, de sunetul strident al unui claxon auto. Prima impresie, primul gând al locatarilor din zona blocului 23, strada minerului din Deva, a fost că cineva nu poate ieși din parcare și încearcă astfel să atragă atenția celui care a blocat accesul în zonă.

Zgomot, fum și flăcări

Mașina unui locatar, posibil din cauza unui scurtcircuit, a început să scoată fum și flăcări de sub capotă, claxonul autovehicolului a rămas blocat. Un bărbat striga cu disperare după ajutor încercând să deschidă ușile autovehicolului cuprins de flăcări. Locatarii, care au ieșit la geam alertați de zgomot, au apelat 112.

Solidaritate umană

Până la sosirea pompierilor, locatarii din zonă nu au stat cu mâinile în sân. Au fost aduse stingătoare, găleți și bidoane cu apă, un adevărat furnicar, de solidaritate umană.

Am fost impresionat de modul cum au reacționat oamenii, unii au adus apă pe care au cărat-o în găleți sau sticle, alții și-au adus stingătoarele din mașina proprie, au venit unii cu stingătoare din casa scării și așa am reușit să oprim incendiul.” a declarat un locatar.

La sosirea echipajului de pompieri, care era însoțit de o ambulanță și un echipaj de poliție, incendiul era deja stins de către locatari.

Publică GRATIS știrea ta!