Organizarea târgurilor virtuale, subiect pe masa MEEMA

Organizarea târgurilor virtuale, un subiect gândit atât de specialiștii MEEMA, cât și de patronatul din industria mobilei

116

Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociației Forestierilor din România (ASFOR),

Astfel se continuă seria consultărilor cu mediul de afaceri pentru recuperarea rapidă a pierderilor înregistrate ca urmare a crizei economice provocate de pandemia cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Repornirea programelor de promovare a companiilor la export va avea la bază o analiză riguroasă a eficienței participării de până acum, dar și a celor mai potrivite instrumente și metode care vor susține operatorii economici în reluarea activității de export.

„Am lansat participanților, rugămintea de a urgenta transmiterea problemelor pe care le întâmpină în această perioadă, a propunerilor de ieșire din criza economică și a datelor de export, astfel încât programele să fie corect dimensionate pe necesitățile exportatorilor.
Ne dorim să reluăm pregătirea Programului de Promovare a Exportului la ieșirea din situația de urgență, în așa fel încât imediat ce va fi posibil să putem participa la târgurile internaționale, dar acest lucru îl putem face numai împreună cu dumneavoastră, patronatele. Informațiile pe care ni le veți oferi ne vor ajuta să dimensionăm cât mai just atât programul de anul acesta cât și programul din anii următori”, a spus Liviu Rogojinaru.

În cadrul întâlnirii s-a discutat şi despre posibilitatea organizării târgurilor virtuale, un subiect gândit atât de specialiștii MEEMA, cât și de patronatul din industria mobilei, demers ce va deschide noi perspective exportatorilor români.

Publică GRATIS știrea ta!