Traseu pentru biciclete

Traseu pentru biciclete Hunedoara- Silvaș- Mănăstirea Prislop

342

Traseu pentru biciclete: Hunedoara- Silvaș- Mănăstirea Prislop

Hunedoara – Silvaș – Mănăstirea Prislop

În rândurile următoare, prezentăm un traseu pentru biciclete, cu plecare din Hunedoara, cu un punct intermediar de oprire în Silvaș și cu destinația finală la Mănăstirea Prislop.

Județul Hunedoara, oferă diferite trasee pentru biciclete, printre acestea se regăsește prezentul traseu, traseu de biciclete care străbate o zonă foarte frumoasă a acestui județ.

Punctează acest traseu pentru biciclete

Plecarea se face din orașul Hunedoara. Blv. Republicii este punctul de plecare. Traseul continuă pe Blv. Decebal, apoi Str. Rotarilor.

Peste 1,2 km se face la dreapta către Silvașu de Sus (pe drumul județean 687A). Pedalăm 12,6 km printr-o zonă foarte frumoasă, peisajul face ca timpul să se scurgă foarte repede și ajungem la Silvașu de Jos.

Drumul judeţean  traversează dealurile şi pădurile Silvaşului. Acest traseu de biciclete, este preferat de amatorii de ciclism datorită spectaculozităţii sale. Cei care opresc pe marginea şoselei sinuoase pentru a se odihni pot vedea în depărtare, din mai multe locuri, vârfurile înalte ale Retezatului şi pâlcurile Munţilor Poiana Ruscăi.

Acest traseu pentru biciclete continuă astfel

Traseu pentru biciclete Hunedoara- Silvaș- Mănăstirea Prislop
Traseu de biciclete Hunedoara- Silvaș- Mănăstirea Prislop

În Silvașu de Jos, la intersecția cu Biserica Nouă, facem la dreapta pe DJ 687 K. Peste doar 3,4 km facem dreapta către Silvașu de Sus, unde ajungem în 200 de metri. Ținem drumul în față încă 200 de metri, apoi facem dreapta. După alți 74 de metri, continuăm pe DJ 687 K.

Acest traseu de biciclete, peste doar 1,3 km ne dezvăluie destinația, pe partea stângă vom regăsi Mănăstirea Prislop.

Traseu pentru biciclete- circa o oră de pedalat.

Sursa pozei Mănăstirea Prislop

Publică GRATIS știrea ta!