Bebelușii

Ei sunt fericirea noastră, ei sunt bebelușii.

85
bebelusii
sursa pozei Alisia Z

Cred că cu toții îi iubim, tuturor ni se par simpatici, adorabili și am vrea să îi strângem tare în brațe. Sunt niște ființe adorabile care ne aduc zâmbetul pe buze, atunci când râd, când fac primi pași și când spun primele cuvinte. Ei sunt fericirea noastră, ei sunt bebelușii. Astăzi vom discuta despre câteva curiozități, despre micile vietăți.

  • Te-ai întrebat vreodată de ce atunci când micul gânguritor merge de-a bușelea nu îl dor genunchii? Ei bine până la vârsta de 2-3 ani ei nu au rotula formată.
  • Ai ajuns la pubertate și e nașpa atunci când îți vine menstruația. Ei bine și unii bebeluși au menstruație. Este o posibilitate ca atunci când îi schimbați scutecul să vedeți pete de sânge, nu este nimic grav, va trece de la sine.
  • Poate ți se pare ciudat s-au interesant că pe orice obiect pun mâna, bebelușii, îl bagă în gură. Oare de ce fac asta? Aceștia au simțul tactil foarte bine dezvoltat, mai ales la gură, de aceea duc orice acolo.
  • Te-ai întrebat vreodată cum de știu bebelușii care este mama lor? Ei au auzul foarte dezvoltat, așa că s-au obișnuit cu glasul mamei încă de când se aflau în burta acesteia.
  • Bebelușii s-au născut pentru a zâmbi. Un studiu a arătat că aceștia nu zâmbesc pentru ceea ce faci deoarece și bebelușii care s-au născut orbi zâmbesc aproape tot timpul.

Curiozitatea zilei: Toți copiii se nasc cu ochii albaștri.

Întrebarea zilei : Ce te-a surprins cel mai mult din ce ai aflat în acest articol?

Publică GRATIS știrea ta!