9.3 C
Hunedoara
sâmbătă, martie 1, 2025
Publică GRATUIT știrea ta!

GASTRONOMIE - ULTIMELE ARTICOLE

Limonadă cu castraveţi şi mentă

Reţetă simplă şi rapidă, o băutură răcoritoare şi sănătoasă pe bază de castraveţi şi lămâie. Ingrediente: - 1 castravete de salată (lung) mare, de 450-500 de...

SALATĂ ALGERIANĂ

Ingrediente: sfecla 1 jumătate morcov 3 bucăți cartof 2 bucăți ceapa roșie 1 bucată usturoi uscat 3 căței muștar 1 linguriță ulei de măsline...

Ciuperci cu usturoi și mămăliguță

Mod de preparare Ciupercile se taie felii după care se călesc în puțin ulei, iar apoi se lasă să mai scadă din zeamă. Se adaugă...

GASTRONOMIE - CELE MAI POPULARE ARTICOLE

Cel mai apetisant bulz. Un deliciu!

Cu greu poti refuza o combinatie gustoasa intre mamaliga, branza si slanina asa cum este bulzul ciobanesc. Odata ce incepi sa mananci, aproape ca...

IAHNIE DE FASOLE

Ingrediente  500 gr fasole uscată1 ciolan afumat 2 cepe mari2 căţei de usturoi250 ml bulion1 lingură cu vârf  de făină albă2 foi de dafin1 linguriţă...

GASTRONOMIE -CELE MAI COMENTATE ARTICOLE

Dragostea portocalie

Cred că cu toții așteptăm să vină iarna, anotimpul micuțelor mingi portocali. Nu v-ați întrebat niciodată de unde provine portocala, cum a apărut? Astăzi...

Drob din piept de pui cu ciuperci

Mod de preparare Ceapa și prazul le tăiem feliuțe, ardeiul îl curățăm de semințe și-l tăiem în cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in...

GASTRONOMIE - CELE MAI VECHI ARTICOLE

Cel mai apetisant bulz. Un deliciu!

Cu greu poti refuza o combinatie gustoasa intre mamaliga, branza si slanina asa cum este bulzul ciobanesc. Odata ce incepi sa mananci, aproape ca...

Drob din piept de pui cu ciuperci

Mod de preparare Ceapa și prazul le tăiem feliuțe, ardeiul îl curățăm de semințe și-l tăiem în cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in...

CITEȘTE ȘI