GASTRONOMIE - ULTIMELE ARTICOLE
Limonadă cu castraveţi şi mentă
Reţetă simplă şi rapidă, o băutură răcoritoare şi sănătoasă pe bază de castraveţi şi lămâie.
Ingrediente:
- 1 castravete de salată (lung) mare, de 450-500 de...
SALATĂ ALGERIANĂ
Ingrediente:
sfecla 1 jumătate
morcov 3 bucăți
cartof 2 bucăți
ceapa roșie 1 bucată
usturoi uscat 3 căței
muștar 1 linguriță
ulei de măsline...
Ciuperci cu usturoi și mămăliguță
Mod de preparare
Ciupercile se taie felii după care se călesc în puțin ulei, iar apoi se lasă să mai scadă din zeamă. Se adaugă...
GASTRONOMIE - CELE MAI POPULARE ARTICOLE
Cel mai apetisant bulz. Un deliciu!
Cu greu poti refuza o combinatie gustoasa intre mamaliga, branza si slanina asa cum este bulzul ciobanesc.
Odata ce incepi sa mananci, aproape ca...
IAHNIE DE FASOLE
Ingrediente
500 gr fasole uscată1 ciolan afumat 2 cepe mari2 căţei de usturoi250 ml bulion1 lingură cu vârf de făină albă2 foi de dafin1 linguriţă...
GASTRONOMIE -CELE MAI COMENTATE ARTICOLE
Dragostea portocalie
Cred că cu toții așteptăm să vină iarna, anotimpul micuțelor mingi portocali. Nu v-ați întrebat niciodată de unde provine portocala, cum a apărut? Astăzi...
Drob din piept de pui cu ciuperci
Mod de preparare
Ceapa și prazul le tăiem feliuțe, ardeiul îl curățăm de semințe și-l tăiem în cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in...
GASTRONOMIE - CELE MAI VECHI ARTICOLE
Cel mai apetisant bulz. Un deliciu!
Cu greu poti refuza o combinatie gustoasa intre mamaliga, branza si slanina asa cum este bulzul ciobanesc.
Odata ce incepi sa mananci, aproape ca...
Drob din piept de pui cu ciuperci
Mod de preparare
Ceapa și prazul le tăiem feliuțe, ardeiul îl curățăm de semințe și-l tăiem în cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in...